Vores historie

FILLOWS blev stiftet tilbage i vinteren 2016 af Laura Nymand. Kreativitet og lysten til at skabe blev startskuddet på universet af bløde tæpper & puder. I dag er vores chunky tæpper en af de allerstørste trends, og bliver vist i en lang række magasiner bl.a. Boligliv & Eurowoman. Vores plaider kan spottes hos de helt store bolig-bloggere på Instagram, hvor de indretter deres hjem med vores smukke chunky design. 

 

Fillows er et brand, som støtter op omkring en bæredygtig verden. Vi samarbejder tæt med vores leverandører, som danner rammerne for den bedste kvalitet af 100% merino uld. I kan læse mere om uldens vej fra Australien her.

Tilbage i 2016 lagde vi de traditionelle strikkepinde på hylden, og begyndte i stedet at eksperimentere med at strikke med hænderne. Hvert et produkt er derfor helt unikt og håndlavet under gode vilkår. 

Vores kunder er også hoppet med på bølgen 'smid strikkepindene', hvor vi måned efter måned har stigende efterspørgsel på vores chunky garn til DIY-projekter. Vi deler glædeligt ud af opskrifter og ideer både på vores hjemmeside samt youtube kanal. 

 

Følg med i vores dagligdag på Instagram @fillowsdk