Returnering

Hos Fillows har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har hentet din pakke. Indenfor denne tidsramme kan du sende varen retur og få pengene tilbage, hvis varen ikke er taget i brug. Er de 14 dage overskredet vil pakken automatisk blive sendt retur til kunden og ingen penge refunderet.

 

Vi anbefaler, at du sender med returlabel, da Fillows ikke står til ansvar for uforsikrede pakker. Det er på eget ansvar at sende uden forsikring. Pakken kan risikere ikke at komme frem til vores kontor, hvis du vælger returnering uden forsikring.

Køb returlabel med følgende oplysninger:

Fillows IVS

Att.: Laura Nymand

Strandvejen 16e 2100 København Ø

 

Valg af GLS pakkeshop:

Sporthouse

Strandvejen 18

2100 København Ø

 

Vi tager ikke imod din pakke hvis:

1. Produktet er ikke pakket og sendt forsvarligt

2. Produktet er taget i brug og ulden har ændret struktur

3.Produktet har fået parfume, makeup, været udsat for røglugt eller påført dyrepels.

 

Betaling retur

Efter du har sendt din pakke retur og den er modtaget på vores adresse, vil du efter 1-5 hverdage få pengene retur på din konto.

Uafhentede varer

Uafhentede varer, som sendes retur til Fillows, vil blive fratrukket er returneringsgebyr på 10%. Vi refunderer først beløbet for den returnerede ordre, når vi har modtaget den uafhentede vare på vores adresse.

Reklamation

Ønsker du at lave reklamation på en vare, skal du kontakte Fillows hvor vi vil forsøge at finde frem til en løsning. Hvis du med det samme vil sende produktet retur, skal du sende en mail, hvor du herefter vil modtage et returlabel. Hvis du selv køber et returlabel, er det ikke muligt at få denne refunderet.