Fillows

En trampolin i haven er selvfølgelig ideel, hvis du har børn i en alder, hvor de rigtig gerne vil hygge sig i ny og næ. Dette er selvfølgelig muligt på en trampolin i haven. Der kan du også holde øje med dem indefra, mens de slipper. Men der er også ting, du skal tage højde for, såsom placeringen og kvaliteten af ​​trampolinkanten. Nedenfor er nogle tips.

1. Placeringen af ​​en trampolin
Sikkerhed kommer først, anden og tredje. Det er næsten uundgåeligt, at der også af og til falder uden for trampolinen. Af den grund skal der under alle omstændigheder være en sikker faldzone på 1 1/2 meter rundt om trampolinen. Ud over det skal du være forsigtig. Hårde eller skarpe genstande hører ikke hjemme i nærheden af ​​en trampolin. Så kig i din have efter et passende sted eller indse det anderledes.

2. Permanent eller løsøre
En permanent trampolin er normalt gravet ned, ligesom en sandkasse, og kommer i omtrent samme højde som græsset omkring den. Så kan trampolinen, hvis det ønskes, også bruges hele året rundt. For at beskytte apparatet mod vejrets og naturens påvirkninger er det et must at købe en god presenning. Sørg for, at presenningen passer godt til din have, for den bliver brugt ret ofte. Du kan til enhver tid medbringe en trampolin på ben, når den ikke er i brug. Det er rart, hvis du har et sted, der er tørt og nemt at nå fra haven.

3. Kvaliteten
Vægten af ​​fjedrene på en trampolin bestemmer i høj grad kvaliteten. Det er et spørgsmål om at bestemme, hvor meget vægt en enhed skal tåle, hvilket er det bedste valg for dig. Med de dyrere kopier får stellet, sikkerhedspuderne og hoppemåtten også bedre kvalitet. Vær godt informeret om, hvad der er den bedste løsning for dig, og tag det ikke natten over. En god trampolin vil blive brugt meget og bør holde i årevis.

4. Sikkerhed
Der kan laves store hop på en trampolin og så kan landingen nogle gange gå galt. Dette er ikke beregnet til at forkæle din sjov med en trampolin, men som et tip til at træffe det rigtige valg. En god trampolin kommer ofte med et sikkerhedsnet. Sådan et net beskytter ikke 100% mod chancen for at lande udenfor hoppemåtten, men det mindsker den chance. Sikkerhedspuderne er også meget vigtige. Ved hver omgang trampolinspring vil entusiasmen nogle gange føre til, at sikkerhedspuden nås. Jo bredere og tykkere denne pude er, jo bedre, forudsat at kvaliteten af ​​materialet er i orden. En velholdt trampolin er en mere sikker trampolin. En trampolin er generelt lav vedligeholdelse. Det er vigtigt at følge instruktionerne i manualen nøje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.