Fillows

Det moderne interiør er nu blevet en integreret del af vores hjem. Moderne belysning er naturligvis også en del af dette. Derudover ønsker du også, at dit interiør og eksteriør hænger sammen. Har du nogensinde tænkt på LED-strips til haven? Med forbrug af en minimal mængde energi og lamper, der holder meget længe, ​​kan du skabe en super moderne og god stemning i din have.

LED-striben er en særdeles smuk variant af LED-belysning, som du kan bruge i mange retninger. Hvordan ser det her ud? Tænk på en slags plastikslange, der indeholder en masse små LED-lys, så den ligner en helhed. Ved at bruge vandtætte LED-strips i de rigtige LED-profiler er mulighederne for stemningsfuld havebelysning uendelige. Læs mere om brugen af ​​LED strips i din have i bloggen herunder!

Brug af LED strips som stemningsbelysning
Kunne du tænke dig at gøre din have hyggelig? Så er LED-strimlerne den ultimative løsning til dette. De egner sig fremragende som grundlag for stemningsbelysning. Placer for eksempel LED-strimlerne under dit havebord. Du kan selvfølgelig også oplyse indersiden af ​​et tag for at skabe en hyggelig atmosfære overalt. Du har allerede fundet ud af det, men fordelen ved LED-strimlerne er, at du kan bruge dem på mange måder. Du kan vælge at bruge dem vandret, lodret eller endda i bestemte figurer. Så du kan gå i alle retninger med det.

Brug af LED strips som funktionel belysning
Du kan selvfølgelig altid bruge LED-strimlerne som funktionel belysning. De er ideelle til atmosfære, men de kan lige så godt være funktionelle. Placerer du for eksempel mange LED-strips under taget, kan det være tilfældet, at hele haven er oplyst. På den måde behøver du ikke yderligere belysning i haven. Du kan selvfølgelig også placere LED-strimlerne langs stierne i din have, så den er synlig om natten.

Brug af LED-strips som arbejdsbelysning
Hvis du har specifikke ting i din have, såsom en smuk statue, træ eller busk, vil du naturligvis gerne have, at den er godt oplyst. Du kan også sagtens bruge LED-strimlerne til dette. Du kan oplyse denne genstand meget flot i din have, da LED-strimlerne er fleksible. De kan derfor fint hænges rundt om træets grene.

LED strips til farve i haven
Vidste du, at du også kan få forskellige farver af belysning med LED-strips? Det er en af ​​de største fordele ved LED-strimlerne. Du kan blot bestemme farven på din have og tilpasse den til atmosfæren på din havefest, for eksempel. Hvor er det praktisk

Leave a Reply

Your email address will not be published.